Sponzorstva i donacije – Kastrum
Kastrum

Sponzorstva i donacije

SPONZORSTVA I DONACIJE

Već drugu godinu za redom, Udruženje “Čuvari koplja” organizuje međunarodni viteški festival “Kastrum”. Na festivalu očekujemo više od 100 učesnika iz desetak zemalja Evrope. Važnost ovog Festivala prepoznali su i o njemu izvještavali neki od najvećih medija iz regiona poput RTRS-a, ATV-a, N1, BN-a, BHTV-a, Večernjih novosti, Glasa Srpske, i mnogih drugih.

Budući da je organizator Festivala neprofitabilna organizacija, sva sredstva finansiranja dobivamo isključivo putem sponzorstva i donacija, a organizatori i zaduženi za Festival su volonteri.

Ovim putem pozivamo Vas da se uključite u projekat kroz donaciju ili sponzorstvo, koje bi bilo vezano i za više oblika promocije Vaše firme, kroz propagandne materijale na Festivalu, kao i kroz sredstva javnog informisanja.

Nadamo se da ćete prepoznati važnost ovog Festivala te da ćete Vašom pomoći pridonijeti uspješnosti festivala Kastrum. U nastavku možete saznati više informacija o našem Festivalu.

Udruženje Čuvari koplja je neprofitabilna, humanitarna nevladina organizacija koja pored humanitarnog djelovanja ima za cilj i očuvanje kulturne i istorijske baštine u Republici Srpskoj. I u ime promocije kulturne i istorijske baštine, organizujemo međunarodni viteški festival pod imenom „Kastrum“ unutar zidina naše gradske tvrđave Kastel, a po uzoru na slične festivale u svijetu i okruženju. Želja nam je i namjera da ovaj Festival postane tradicionalan, što bi svakako bilo od velikog značaja jer ćemo kroz ovu manifestaciju promovisati naše vrijednosti, istoriju, tradiciju i bogatu kulturnu baštinu.

Strast ljudi u Udruženju Čuvari koplja, koji su osmislili koncept festivala Kastrum, podržala je Gradska uprava grada Banje Luke, Turistička organizacija grada Banje Luke i Banski Dvor.

Mi smo savremeni vitezovi koji hrabrog srca i časne riječi vraćaju nadu u izgubljen obraz, poštujući džentlmenski kod. Borimo se za poštovanje moralnih vrijednosti. Učestvujemo i pomažemo u beskompromisnoj borbi protiv nasilja nad ženama, djecom i slabima. To je naša misija i naš zavjet.

Želimo da na tvrđavi Kastel povučemo granicu i da se suprotstavimo dramatičnom porastu nasilja, narkomanije, huliganstva, kiča i šunda.  Kao branu postavljamo ovaj Festival, inspirisan istorijom i čašću da na ovom nama važnom mjestu izbrišemo granice, boje i različitosti i da svi udahnemo ono što savremen svijet u žurbi zaboravlja … LJubav!

Ukoliko ste se odlučili da nas podržite, možete to učiniti u obliku donacije proizvoda ili novčanih sredstava:

UDRUŽENJE ZA OČUVANJE STARIH ZANATA I VJEŠTINA “ČUVARI KOPLJA”

JIB 4404313810001

ŽIRO RAČUN : 567 241 27000 344 39 – SBERBANK AD BANJA LUKA

DEVIZNI Ž.R.: 567 241 00007 851 75 – SBERBANK AD BANJA LUKA

56A: Intermediary Bank:

DEUTSCHE BANK AG FRANKFURT AM MAIN – SWIFT: DEUTDEFF

57A: Account with Institution Acc.No.:

EUR 9365503 00 (CAD, AUD, GBP, CHF, DKK,NOK, SEK) SBERBANK A.D. BANJA LUKA – SWIFT: SABRBA2B

59. No. of account beneficiary with Sberbank:

UDRUZENJE ZA OCUVANJE STARIH ZANATA I VJESTINA CUVARI KOPLJA, SRPSKA 99, – BA39 5672 4100 0078 5175